Dečija Dimenzija
dečija igraonica

Nalazimo na drugom spratu TC Aviv park Zvezdara. Naša igraonica se prostire na više od 300 kvadrata zatvorenog prostora a posedujemo i prelepu otvorenu terasu sa najlepšim pogledom na ceo Beograd.

Naša igraonica poseduje 3D lavirint, vulkan, tobogane, trampoline, vrteške, ljuljaške, zip line, kamikaze, fudbalski teren, odvojen disko klub, slavljenički party corner, karaoke scenu, posebno uređen slatki kutak, virtuelnu game room zonu sa poslednjim izdanjima video igrica itd..

U delu za odrasle imamo više od 80 sedećih mesta sa posebno odvojenim komfornim prostorima za pušače i nepušače. U tržnom centru se nalazi i bezbedan parking (prva 2 sata je besplatan), a do naše igraonice se s parkinga stiže direktno liftom. Kod nas ćete uz termin moći odabrati i nivo dodatnih usluga, keteringa, izrade torti, pinjata i svih drugih konzumacija, ali i predstave, animacije, goste iznenađenja i slično. Naša igraonica je posebno projektovana za svoju namenu, i uz vrhunski ventilacioni sistem u svako doba godine naši gosti uživaju u savršeno prijatnom ambijentu.

decija dimenzija igraonica
Ponosimo se našim velikim timom mladih ljudi koji su posebno obučeni za ovo što radimo i to od strane stručnih lica sa dugogodišnjim iskustvom u Srbiji i Evropi. Na najvišem nivou obučen i ljubazan tim, jedinstven prostor i oprema, kreativnost i posvećenost, sve to zajedno čini nas vodećim objektom ove vrste u gradu Beogradu. Jedna smo od najpopularnijih igraonica a rođendanske zabave i slične proslave posvećene deci i roditeljima pravimo na vrhunskom nivou obezbeđujući slavljenicima i gostima da jednostavno samo uživaju, bez ikakvih dodatnih briga.

Rođendani i proslave kod nas su isključivo ZATVORENOG tipa!

Osim rođendana i proslava, dodele novogodišnjih paketića, predstava za decu i slično naša igraonica ima i redovno radno vreme u okviru tržnog centra tako da roditeljima dajemo mogućnost nesmetane kupovine time što imamo babysiting i day care program, što znači da o deci tokom boravka u igraonici brine stručno i obučeno osoblje.

Organizujte rođendansku žurku za proslavu rođendana vašeg deteta

Organizacija u igraonici je namenjena deci od 1 do 11 godina

Sadržaji u igraonici su prilagođeni deci od 1-11 godina, a mogu je koristiti i deca sa posebnim potrebama, dok su neke od atrakcija dostupne i posetiocima bez starosnog ograničenja.

Radno vreme

Radno vreme

Pon-Petak: 10h – 22h
Subota: 10h – 22h
Nedelja: 10h – 22h
Za državne praznike: pozovite